Ingrediënten:
Voor ca. 35 cookies
Bereiding:
Voeg de boter en suikers samen met het zout en vanillepasta in een ruime kom en klop romig.
Doe per keer een eierdooier erbij en klop door tot het ei is opgenomen.
Zeef de bloem met het bakpoeder en meng dit in 2 delen onder het botermengsel.
Voeg er de chocoladedruppels en gehakte hazelnoten aan toe en meng tot een samenhangende massa.
Verpak het deeg in folie en leg in de koelkast gedurende 2 uur. Mag ook een hele nacht zijn.
Verwarm de oven voor op 175°C , hetelucht
Bekleed de bakplaten met papier of bakmat.
Vorm van het deeg balletjes van ca. 20 gram en leg op de bakplaat.
Laat wat ruimte tussen de balletjes.
Duw ze lichtjes platter.
Bak ze in de voorverwarmde oven gedurende 16 tot 18 minuten.
Laat ze 10 minuten rusten op de bakplaat alvorens je ze volledig laat afkoelen op een rooster.
Heb je liever krokantere koekjes, bak ze dan enkele minuten langer.
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…