Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Neem een diepe antikleefpan met deksel.
Zet op een medium hoog vuur en doe er de chorizo blokjes in. Geen vetstof nodig, de olie van de chorizo komt vrij en is de vetstof die we verder gebruiken.
Bak de blokjes een 5 minuten tot ze krokant zijn.
Voeg er de sjalot, look, courgette en paprika aan toe en bak 2 minuten verder.
Voeg de oregano, gerookt paprikapoeder en tomatenconcentraat toe en bak dit even mee.
Voeg er de ontvelde tomaatblokjes aan toe en de sweet baby ray saus samen met een klein scheutje water.
Zet het deksel op de pan en laat dit 5 minuten pruttelen op een iets zachter vuur.
Voeg dan de pasta toe en voeg water toe tot de pasta net bedekt is.
Zet het deksel op de pan en laat dit 15 minuten sudderen of tot de pasta gaar is. Halverwege de kooktijd,voeg je de kalfsfond toe.
Kijk regelmatig en voeg indien nodig kleine scheutjes met water toe.
Voeg tabasco toe, indien gewenst.
Voeg als laatste de resterende tomatenblokjes toe, roer goed om.
Werk af met enkele plukjes peterselie en rucola.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…