Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Meng de sojasaus, hoisin, honing, water, sriracha, lookpoeder, gemberpoeder en maïzena tot een saus.
Kook de noedels volgens aanwijzing op de verpakking. Giet ze af en meng er een klein beetje olie door.
Verhit een wok op hoog vuur met wat wokolie.
Bak hierin het gehakt kort aan.
Haal uit de wok en hou opzij.
Voeg opnieuw wat olie toe en doe de groenten in de wok, roerbak een 3 a 4 minuten, voeg het gehakt opnieuw toe en roerbak een minuutje door.
Doe er de saus bij, blijf goed doorroeren.
Neem van het vuur en meng er de noedels onder.
Kruid eventueel wat bij met peper.
Serveer meteen.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…