Enchillada’s met gehakt en groentensaus

Ingrediënten:
Voor 2 personen

  • 4 wraps (naar keuze: volkoren, veggie, …)
  • 250 gr varkens-kalfs gehakt
  • 1 sjalot, fijngesneden
  • 1 teen look, fijngeperst
  • 1/2 courgette, in kleine blokjes
  • 1/2 rode paprika, in kleine blokjes
  • 1 pot (400 gr) bosto ratatouille
  • 30 gr tomatenconcentraat
  • 2 dl water
  • 1/2 zakje Santa Maria fajita seasoning
  • 1 el provençcaalsekruiden
  • Tabasco naar smaak
  • 80 gr geraspte cheddar
  • 60 gr philadelphia roomkaas
  • Scheutje melk
  • Olijfolie
  • Ovenschaal

Bereiding:

Bak het gehakt rul in wat olijfolie.
Voeg de slalot, look, fajita seasoning, provençaalse kruiden, en tomatenconcentraat toe en bak even mee.
Voeg de courgette en paprika toe, bak een paar minuutjes mee.
Doe er de ratatouille bij en water, roer goed door en zet het vuur wat zachter.
Laat dit een 20 minuutjes pruttelen met het deksel een beetje schuin, roer geregeld even.
De saus mag niet te waterig zijn, dus zorg dat het meeste vocht ingekookt wordt.
Kruid bij met wat tabasco.
Verwarm de oven voor op 200 graden, hetelucht
Doe een beetje saus op de bodem.
Meng de philadelphia met wat melk en nog wat fajita kruiden. De philadelphia moet smeerbaar zijn , ongeveer op griekse yoghurtdikte. Dus voeg beetje bij beetje melk toe tot je dat hebt bereikt.
Besmeer elke wrap met een beetje philadelphia en doe vervolgens saus op 1/2 van de wrap, rol strak op.
Doe dit met de 4 wraps en leg ze in de ovenschaal.
Besmeer bovenop met de philadelphia en bestrooi met geraspte cheddar.
Bak 20 minuten in de oven of tot de kaas goudbruin kleurt.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial