Verse Ravioli met worst en champignons

Ingrediënten:
Voor 2 personen:

  • 250 gr verse ravioli met spinazie en ricotta vulling
  • 250 gr chipolata
  • 1 el kippenkruiden
  • 250 gr kastanjechampignons, in schijfjes
  • 1 kleine wortel, in kleine blokjes gesneden
  • 100 gr verse spinazie
  • 1/4 van een rode zoete puntpaprika, in kleine blokjes
  • 1 sjalot, fijngesneden
  • 1 teen look, fijngeperst
  • 3 dl water
  • 1/2 blokje knorr tuinkruidenbouillon
  • 40 gr philadelphia Extra proteïne
  • peper en zout
  • geraspte gruyere

Bereiding:

Snij de chiplata in kleine stukjes (of duw het vlees uit het velletje, zodat je kleine balletjes hebt), kruid ze met kippenkruiden.
Bak de stukjes vlees in wat olijfolie op een medium hoog vuur.
Doe er de wortelstukjes bij, bak een 4 minuten mee.
Doe er de sjalot en look bij, bak even mee .
Vervolgens de champignons en paprika, bak deze een 5 minuten .
Doe er het bouillonblokje bij en blus met water. Laat even aan de kook komen.
Leg de ravioli’s er een per een bij en dompel ze wat onder in de bouillon.
Zet nu een deksel op de pan en laat op een wat zachter vuur een paar minuten sudderen zodat de ravioli gaar kunnen worden.
Meng er de spinazie door , laat wat slinken.
Doe de philadelphia erbij e laat de saus nu wat indikken. Kruid bij met peper en zout .
Serveer meteen en strooi er wat geraspte kaas over.

Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial