Spaghetti met paprika-tomatensaus, champignons & snelle balletjes

Ingrediënten:
Voor 2 personen:

  • 250 gr (volkoren) spaghetti
  • 300 gr Heinz Traditional pastasaus
  • 100 ml kookwater van de pasta
  • 300 gr geroosterde paprika’s (uit een bokaal), grofgesneden
  • 400 gr kippenworsten
  • kippenkruiden
  • 250 gr kastanjechampignons, in kwartjes of schijfjes
  • 1 teentje look , fijngesneden
  • 1/2 sjalot, fijngesneden
  • 1 el spaghetti kruidenmix
  • gemalen kaas
  • versgehakte peterselie

Bereiding:

Kook de pasta gaar volgens aanwijzingen.
Knijp het worstjesvlees uit het omhulsel , zodat je kleine balletjes krijgt. Kruid ze met wat kippenkruiden.
Verhit wat olijfolie op een medium hoog vuur en bak de “snelle” balletjes rondom bruin.
Haal ze uit de pan en zet opzij.
Bak de champignons aan in dezelfde pan , samen met de sjalot en look. Haal ook deze uit de pan en zet opzij.
Doe nu de paprika’s in dezelfde pan, stoof ze even aan, doe er de pastasaus bij en spaghettikruiden , zet het vuur laag en laat dit 5 minuutjes pruttelen.
Neem 100 ml van het pastakookwater en voeg bij de saus. Giet ondertussen de spaghetti af.
Mix de saus en doe er daarna de champignons en kippenballetjes bij . Roer goed om , voeg de spaghetti eraan toe en vermeng dit goed.
Serveer en werk af met geraspte kaas en verse peterselie.

Bungalow race
Please follow and like us:
fb-share-icon

Related Posts

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial