Ingrediënten:
Voor een 24 koekjes
Bereiding:
Meng de droge ingrediënten ( hou een beetje chocolade en noten apart voor afwerking) en meng de vochtige ingrediënten
Daarna doe je droge ingrediënten beetje bij beetje bij de vochtige. Meng goed . Maar niet te fel. Alles moet gewoon mooi gemengd zijn. Zet het deeg minstens een uur in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Maak balletjes van het deeg , kleine pingpong balletjes.
Leg ze op een bakplaat met bakpapier met voldoende ruimte tussen elk balletje. Duw wat extra chocola en noten in het deeg bovenaan. Niet te hard duwen, moet nog een bolletje zijn.
Zet ze in de oven en bak af voor 15 minuten. De koekjes zijn dan nog wat “chewy” binnenin. Heb je liever hardere koekjes moet je ze een 5 minuten extra bakken. (Ken je oven in dit geval!)
De koekjes voelen nog heel zacht als ze net uit de oven komen. Laat ze dus eerst wat rusten voor je ze van de bakplaat haalt. Daarna laten afkoelen op een rooster.
Ingrediënten:Voor 12 donuts 180 gr bloem 105 gr kristalsuiker 1 ei large, op kamertemperatuur 4…
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…