Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Verwarm de oven voor op op 180°C hetelucht.
Stoof de wortel, paprika, sjalot en ui aan in wat olijfolie op medium vuur. Doe de stukken tomaat erbij en laat onder deksel pruttelen tot de groenten zacht zijn.
Bak in een andere pan het gehakt aan.
Doe de eblykorrels met de ketchup bij de groentensaus en verkruimel het blokje bouillon erbij.
Meng goed door mekaar. Breng op smaak met de andere kruiden. Als de saus al wat te droog is, voeg je wat extra water toe. Laat dit nu sudderen tot de ebly gaar is , dit zal ongeveer 10 minuutjes duren.
Doe het gehakt erbij. Meng goed door. Eventueel nog wat extra bijkruiden.
Besprenkel de courgette helften met olijfolie en leg in een ovenschaal.
Vul ze met het mengsel.
Overstrooi met de geraspte comté kaas en wat éxtra oregano.
Zet de oven nu op 160 gr , zet de courgettes in de oven en bak ze gedurende 25 minuten.
Overstrooi met geroosterde pijnboompitten.
Eventueel kan je wat gekookte pasta erbij serveren, maar is een uitstekend gerecht op zichzelf !
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…