voor 2 personen
Ingrediënten:
- 500 gr asperges, geschild en in stukken van 3 cm gesneden
- 1 dikke witloofstronk, in stukjes
- 120 gr spirelli , eventueel met spinazie in verwerkt
- 1,5 dl kookwater van de pasta
- 150 gr philadelphia original of high protein (met high protein is je saus nog minder vet)
- 1/2 blokje kruidenbouillon
- Zout, peper, peterselie, bieslook
- 150 a 200gr kippenfilet, gebakken en in stukjes
Bereiding:
Kook de pasta , doe na 3 minuten de stukjes asperge erbij en de aspergepunten nog eens 2 minuutjes later. Totale kooktijd ongeveer 10 minuten.
Giet af en bewaar 1,5 dl van dit kookwater.
Ondertussen stoof je het witloof aan. Kruid met peper en zout.
Doe het kruidenbouillonblokje erbij, verkruimel het .
Doe de kip en philadelphia erbij en roer goed los.
Doe beetje bij beetje water erbij tot een lichte saus. Doe de pasta met asperges erdoor.
Kruid met wat groene kruiden, extra peper en zout.
Please follow and like us: