Ingredienten:
+/- 45 koekjes
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 170°C, boven en onder warmte.
Zeef de bloem en het cacaopoeder samen, zet even opzij.
Klop de boter zacht en romig in een kom, doe suiker en zout erbij en meng goed door.
Meng koffie extract, melk en eiwit er goed door tot een homogene massa. Voeg in delen het bloem-cacao mengsel toe , meng tot een egaal deeg.
Doe het deeg in een koekjespers of in de spuitzak en spuit rozetjes of een figuur naar keuze op een bakplaat.
Zet in de oven en bak de koekjes 17 a 20 minuten.
Laat ze even afkoelen op de plaat , alvorens ze verder te laten afkoelen op een rooster. Gebruik een spatel om de koekjes voorzichtig van de bakplaat te halen !
Smelt chocolade om de koekjes naar keuze te garneren.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…