Voor 2 personen
Ingrediënten:
Bereiding:
Kluts elk eitje met peper en zout en bak er een omelet van. Rol op en snij in reepjes.
Bak de aubergine, courgette en sjalot in een scheut olijfolie en kruid met peper, zout en oregano.
Stoof de groentjes een 5 minuten op medium vuur en voeg er dan de tomato frito saus aan toe , mag een flinke scheut zijn , maar niet de bedoeling dat het een vloeiende groentensaus wordt.
Laat even doorwarmen en neem van het vuur. Laat afkoelen.
Verdeel de sla over 2 borden.
Doe de komkommer bij de aubergines en courgettes, alsook de kerstomaatjes, enkele stukken artisjok en fetablokjes. Meng en kruid desnoods wat bij.
Verdeel dit over de sla en garneer hierover de omeletreepjes.
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…
Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…