Ingrediënten:
Bereiding:
Kruid de kip met ras el hanout.
Doe wat olijfolie in een diepe antikleefpan, laat verhitten op middelhoog vuur.
Bak hierin de zoete aardappelblokjes gedurende een 5 minuten.
Haal uit de pan.
Doe in dezelfde pan opnieuw wat olijfolie en bak hierin de kippenblokjes aan. Doe na 2 minuten de ui erbij en fruit glazig. Doe alle groenten erbij en bak even mee. Doe de parelcouscous erbij, bak een 2 minuten mee en blus daarna met de kippenbouillon. Zet het vuur wat zachter en laat 5 minuten pruttelen onder deksel.
Voeg de kippeblokjes, kikkererwten, rozijnen, pruimen en honing eraan toe. Laat opnieuw een 5 minuten pruttelen onder deksel.
Neem het deksel van het vuur, kruid eventueel bij met garam masala.
En laat eventueel overgebleven vocht wat verder inkoken.
Serveer meteen met de gehakte cashews.
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…