Categories: Vis en schaaldieren

Glaasje met rivierkreeftjesvlees

voor 6 glaasjes :

Ingrediënten :

  • 1 hardgekookt ei , in 6 partjes gesneden
  • 5 blaadjes andijvie , flinterdun gesneden
  • 1/4 van een paprika , in fijne blokjes
  • 200 gr rivierkreeftenvlees , grofgehakt
  • coctailsaus ( uit een potje of zelfgemaakte )
  • citroen , in kleine partjes
  • beetje peterselie , dille en peper
  • aperitiefglaasjes

Bereiding :

Bedek de bodem van de glaasjes met de andijvie en paprikablokjes . Vermeng het rivierkreeftjesvlees royaal met de coctailsaus. Verdeel dit ook over de glaasjes . Leg er een partje ei op en overstrooi met wat peterselie , dille en peper. Steek op de rand van het glaasje een citroenpartje.

receptenwijzer

Recent Posts

Zoetzure groentensoep met kip

Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…

16 uren ago

Gratin van bloemkool, gehakt en puree

Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…

4 dagen ago

Volkoren havermout koekjes

Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…

6 dagen ago

Groentecurry met steak en noedels

Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…

1 week ago

Eiwitrijke havermout ontbijtwafeltjes

Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…

2 weken ago

Romige macaroni met groenten en chipolataworstjes

Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr chipolataworst 130 gr korte macaroni 1/2 kleine courgette, in blokjes…

2 weken ago