Ingrediënten:
Voor het deeg:
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180°C.
Klop de eieren schuimig in een mengkom met de mixer (garde) op de hoogste stand gedurende ongeveer 1 minuut.
Meng gedurende 1 minuut de vanillesuiker met de suiker en het aroma. Voeg het eimengsel toe en klop het daarna nog ongeveer 2 minuten op met de mixer. Roer het vruchtvlees van de pompoen voorzichtig onder het mengsel. Meng de bloem met de Backin, zeef het en roer het eveneens voorzichtig onder het mengsel met de mixer op de laagste stand.Roer als laatste de gemalen en geschaafde amandelen onder het deeg. Verdeel het deeg over de bakplaat (40×30 cm) die u eerst beboterd en bebloemd hebt , schuif deze vervolgens in de oven en laat het gebak bakken gedurende 40 minuten. Na het bakken laat u het gebak op een rooster afkoelen.
Snijd om te versieren enkele Halloweensjablonen uit papier, leg deze op het gebak, bestrooi ze met wat poedersuiker en haal ze er weer af.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…