Kalfslapjes met een citroen – tijmsausje

6 personen :

Ingrediënten :

 • 8 kalfslapjes
 • 60 gr boter
 • 1 eierdooier
 • 1 el zoete chilisaus
 • 1 theelepel geraspte citroenschil
 • 2 el citroensap
 • 2 theelepels verse tijm , fijngehakt
 • Bereiding :

  Maak de saus : In een klein pannetje wat boter laten smelten. Eierdooier , chilisaus, geraspte citroenschil en citroensap vermengen en bij de boter doen. Het vuur laag zetten en al roerend de saus laten dikken. Ze mag niet koken !!! Roer er de tijm door en laat deze afkoelen in de ijskast. Neem het vlees en bestrijk beide zijden met deze saus. Gril op een hete BBQ tot deze goudbruin zijn . Net voor het serveren nog wat extra van de saus over het vlees strijken.

  Please follow and like us:
  fb-share-icon

  Related Posts

  Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial