Hazenpeper met speculaas

Recept voor 4 personen :

Ingrediënten :

 • 4 hazenbillen of 1 haas
 • Bakboter
 • 2 uien , grofgesneden
 • Tijm en laurier
 • 1 fles rode wijn
 • 3 el bloem
 • 4 el spekblokjes
 • 1 bokaaltje Lacroix Wildfond
 • 1 schijfje peperkoek
 • 1 reep pure chocolade
 • Balsamico azijn
 • Bereiding:

  Kruid de haas en bak hem mooi aan in de boter op een hoog vuur. Voeg er de ui, tijm en laurier aan toe en overstrooi met de bloem en roer goed om. Doe er de fles rode wijn bij en vul aan met wildfond tot de haas net onder staat. Leg er de reep chocolade en de peperkoek bij. Laat 2 uur sudderen op zacht vuurtje (tot de haas gaar is). Voeg een scheutje balsamico toe naar smaak. Serveer met gestoomde aardappelen en een beetje platte peterselie.

  Please follow and like us:
  fb-share-icon

  Related Posts

  Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial