voor 12 muffins :
Als snack of kan ook als voorgerechtje
Ingredienten :
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 200°C. Zeef de bakmeel en bakpoeder in een kom . Doe er de suiker in alsook de kaas en ham. Doe in een kommetje het ei , melk en de gesmolten boter . En kluts dit goed door elkaar . Doe dit nu bij de bakmeel . Roer met een vork tot alle droge ingredienten bevochtigd zijn . Het is de bedoeling dat je een vrij klonterig beslag krijgt. Strijk de muffinbakvorm in met boter en beloem ze lichtjes. Vul de vormpjes met het mengsel voor 2/3 en bek ze gedurende een 20 a 25 minuten. Haal ze uit de vorm en laat ze op een taartrooster even rusten . Serveer ze meteen .
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…