Krokante kippereepjes

Ingredienten :

  • 4 kippefilets , in reepjes gesneden
  • 2 losgeklopte eieren
  • bloem
  • 125 gr paneermeel
  • 50 gr parmezaanse kaas
  • 1 el gedroogde basilicum
  • olijfolie
  • Bereiding :

    Meng het paneermeel met de kaas en de basilicum. Bebloem de kippereepjes en klop ze af . Haal door het geklopte ei en vervolgens door het paneermeel . Laat deze een half uurtje rusten in de koelkast . Ga er nog eens mee door het geklopte ei en het paneermeel . Laat ze terug even rusten in de koelkast en bak ze daarna goudbruin in de frituur op 180°C.

    Please follow and like us:
    fb-share-icon

    Related Posts

    Een reactie achterlaten

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial