voor 4 personen :
Ingredienten :
Bereiding :
Maak eerst een mensel van het eiwit , de 2 koffielepels maizena plus , de wijn en sesamolie. Wentel hier de kippereepjes goed in. Verhit de olie in de wok bak de kippereepjes in een aantal keren . Alle reepjes kan je niet tegelijk bakken . Zorg ervoor dat ze steeds in kleine porties gebakken worden . Laat ze op een keukenpapier uitlekken. Knijp de wolkenoren uit , verwijder eventueel de harde steeltjes en snij in iets kleinere stukken . Bak deze aan in de bok in 1 minuutje. Giet de kippebouillon erbij . Maak de overige maizena aan met de hoisinsaus , doe bij de bouillon en laat inbinden. Breng op smaak met peper , zout en gemberpoeder. Doe de kippereepjes weer erbij en laat goed doorwarmen , op een laag vuurtje nog 2 minuten laten doorstoven . Serveer met gebakken rijst of nasi.