Varkenslapjes met cashewnoten

voor 4 personen :

Ingredienten :

 • 2 varkenslapjes
 • 3 pijlen bieslook (fijngehakt)
 • 250 gr. broccoli
 • 2 wortelen (in fijne stukjes)/li>
 • 50 gr. cashewnoten (gehakt)
 • 5 cl olie
 • 2 el rijstazijn
 • 2 el sojasaus
 • 2 koffielepels ma?zena
 • 1 koffielepel suiker
 • Bereiding :

  Vermeng de sojasaus , azijn , suiker en, maïzena met 2 cl water . Verhit de olie in een wok . Snijd de varkenslapjes in reepjes en laat deze in de hete olie aanbakken . Neem uit de pan en hou warm. Doe er nu de roosjes broccoli , fijngesneden wortelen en gehakte bieslook in . Roerbak de groenten gedurende een 3-tal minuten op een hoog vuur. Doe het vlees er weer bij samen met de gehakte cashewnoten. Overgiet met de saus en laat dit nog een minuutje doorkoken . Meng goed onder elkaar en serveer met rijst.

  Please follow and like us:
  fb-share-icon

  Related Posts

  Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial