voor 2 personen:
Ingrediënten :
Bereiding :
Doe rijkelijk wat olijfolie in een pan met anti-kleeflaag en verhit deze. Doe er de aardappelblokjes in en kruid met peper , salsa-kruiden en provençaalse kruiden geheel volgens eigen smaak . Roer even goed om zodat de olie goed rond de aardappelblokjes zit. Doe het deksel op de kom en zet op een matig vuur . Laat dit een 5 minuutjes bakken ( tussendoor wel eens omroeren ) . Doe er de paprika- en courgetteblokjes , look en sjalot bij , roer terug flink om en laat dit nog eens een 7 minuutjes bakken of tot je ziet dat alles gaar is .
Lekker met een stukje gegrild vlees !
Variatietip :
Je kan hier ook wat , in schijfjes gesneden , champignons aan toevoegen .
Doe er eens wat gerookte spekblokjes bij .
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…