Orloff gebraad

voor 4 personen :

Ingrediënten :

 • 1 varkensgebraad van 1 kg
 • 1 bakje champignons
 • 200gr gemalen Gruy?re
 • 10 sneetjes Gruy?re-kaas
 • 10 sneetjes gekookte ham
 • vetstof
 • peper en zout
 • 250gr room
 • Bereiding :

  Kruid het gebraad en bak het aan ??n kant gedurende 10 minuten, daarna aan de andere kant gedurende 15 minuten. Let goed op dat de vetstof niet aanbrandt, voeg geregeld een klontje koude vetstof toe. Haal het vlees uit de pan en leg het op een bord, dek af met zilverpapier. Doe ondertussen de champignons in de pan en stoof ze aan. Voeg een beetje bouillon toe, doe er de room bij en laat even opkoken. Snij ondertussen het vlees in schijven en leg om beurt een stukje gebraad, een sneetje kaas en een sneetje hesp tot heel het gebraad in de ovenschaal ligt. Giet er de champignonsaus over en strooi kaas over het geheel. Zet gedurende 10 minuten onder de grill .

  Please follow and like us:
  fb-share-icon

  Related Posts

  Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial