Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 170°C, hetelucht.
Stoof de spinazie aan in een beetje vetstof, kruid met peper, zout en lookpoeder naar smaak.
Haal uit de pan en stoof in dezelfde pan de champigonschijfjes.
Kruid ook deze met peper en lookpoeder, haal uit de pan.
Kruid de kalkoenreepjes met de pizzakruiden en bak in dezelfde pan de reepjes gaar.
Doe een bodempje tomatensaus in een ovenschaal, kruid met italiaanse kruiden, schik hier 4 ravioli in. (ravioli hoeven niet voorgekookjt te worden, ze garen in de saus)
Leg op elk van de ravioli een dun schijfje mozzarella, daarop wat champignons en spinazie en een reepje kalkoen.
Verdeel opnieuw wat tomatensaus erover met wat italiaanse kruiden
Start terug met de ravioli, schijfje mozzarella, spinazie , champignons, kalkoen en tomatensaus en italiaanse kruiden.
Doe dit nog een 3de keer en eindig met een dikker schijfje mozzarella.
Verdeel nog wat extra tomatensaus tussen de ravioli en de resterende reepjes kalkoen.
Kruid bovenop met wat pizzakruiden.
Zet in de oven en bak de lasagne ca. 25 minuten.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…