Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de aardappelen met het teentje look gaar.
Doe wat olijfolie in een stoofpan en stoof hierin de prei en courgette tot ze glazig zijn.
Doe er het currypoeder bij en laat even meestoven.
Voeg de room toe en laat nog verder pruttelen tot deze wat ingekookt is .
Kruid de kippenhaasjes met peper, dep ze in het losgeklopt eiwit en vervolgens in de gemalen cornflakes.
Bak de kippenhaasjes in een laagje olie op een medium vuur tot ze gaar zijn.
Stamp de aardappelen , voeg de prei en courgette in curryroom erbij en stamp verder tot een puree.
Meng de veldsla er onder.
Kruid eventueel bij met peper, nootmuskaat en zeezout.
Serveer de puree met de krokante kippenhaasjes, sprenkel er nog wat room over en werk af met enkele plukjes veldsla.
Tip:
Je kan de kippenhaasjes ook in de oven bakken.
Besprenkel ze met olijfolie en bak ze in een voorverwarmde oven van 180°C hetelucht, gedurende 10à15 minuten.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…