Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de macaroni.
Stoof de courgette aan in wat olijfolie, zet opzij.
Neem dezelfde pot en smelt hierin de boter op een medium vuur.
Doe er de bloem bij, roer goed met een garde en laat dit 1 minuutje meebakken.
Voeg er beetje bij beetje de melk en room aan toe,blijf goed doorroeren zodat je geen klonters hebt.
Zet het vuur iets lager.
Voeg de kruiden toe naar smaak en vervolgens de geraspte kazen.
Blijf roeren.
Meng de saus onder de macaroni en voeg de hesp, courgette en tomatenblokjes toe,
Serveer meteen.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…