Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Doe een scheutje olijfolie in een diepe stoofpan en verhit op een medium hoog vuur.
Bak de kippenblokjes rondom bruin, haal uit de pan. Ze hoeven niet gaar te zijn.
Doe terug wat olijfolie in de pan, voeg er de aardappelblokjes aan toe. Bak ze een paar minuutjes aan.
Doe de sjalot, look, paprika en courgette erbij. Roer goed om .
Voeg er de shoarmakruiden , curry en paprika aan toe, roer goed door en vervolgens opnieuw de kip erbij.
Voeg de tomatenblokjes er aan toe , samen met een scheutje water en bouillon.
Laat even opkoken en zet vervolgens het vuur laag.
Zet een deksel op de pan en laat een 15 minuutjes sudderen. Roer af en toe.
Kruid bij met peper en zout.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…