Ingrediënten:
Voor 4 glaasjes
Bereiding:
Verkruimel de koekjes en verdeel over de 4 glaasjes. Duw de koekjes wat aan.
Klop de philadelphia los met de vanillesuiker en 3 koffielepels van de frambozenspread . Voeg wat roze kleurstof toe voor een diepere kleur.
Klop de room met de pedersuiker stijf.
Spatel de room onder het philadelphia mengsel.
Doe de cheesecakevulling in een spuitzakje.
Klop de overige spread los en doe eveneens in een spuitzakje.
Knip een puntje van beide spuitzakjes.
Verdeel een dun laagje spread over de koekjesbodem.
Vervolgens een laagje cheesecakevulling.
Opnieuw een laagje spread en eindig met cheesecakevulling.
Werk af met decoratie naar keuze.
Zet minstens 4 uur in de koelkast alvorens te serveren.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…