Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Voor de balletjes:
Voor de ratatouille:
Bereiding:
Maak de ratatouille:
Doe een scheut olijfolie in een ruime stoofpan en laat warm worden op middenhoog vuur.
Doe de ui, look erin en stoof wat aan.
Doe er de verse kruiden mee in en de courgette en aubergine. Bak een paar minuutjes .
Doe er de paprika bij en het tomatenconcentraat, roer dit goed door.
Doe de verse tomaten erbij , euroma ratatouille kruidenmix en het water .
Roer even goed om en laar dit een 10 a 15 minuten pruttelen.
Breng op smaak met peper en zout.
Balletjes:
Verwarm de oven voor op 180°C.
Maak het gehakt aan met het ei, paneermeel , peterselie, gehaktkruiden, look en sjalot.
Maak er mooie balletjes van.
Leg ze in een ovenschaal en bak de balletjes ca. 20 a 25 minuten.
Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking.
Meng ratatouille (hoeveelheid bepaal je zelf) en de balletjes onder de penne.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…