Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Spinaziesaus:
Bereiding:
Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking. Hou 3 el van het kookwater opzij.
Maak de spinaziesaus:
Los het bouillonblokje op in het hete water.
Doe wat olijfolie in een stoofpan en zet op een medium hoog vuur. Laat warm worden.
Doe de look en sjalot in de pan en fruit deze eventjes aan.
Doe de spinazie erbij, roer om en laat slinken in een 2 minuten.
Doe er de bouillon bij en de ricotta.
Laat dit een 2 minuten zachtjes koken.
Meng er de parmezaanse kaas onder .
Mix de saus en kruid met peper en zout .
Doe in een andere ruime pan opnieuw wat olie, zet op een medium hoog vuur.
Haal het velletje van de chipolataworst en verdeel het vlees in balletjes.
Kruid ze met peper en zout en bak ze enkele minuten in de olie.
Zet het vuur laag , Voeg er de gekookte spaghetti aan toe en het kookwater. Roer even om.
Voeg er de sinaziesaus aan toe en meng alles goed door.
Neem de pan van het vuur en doe er de tomatenblokjes nog onder.
Serveer meteen.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…