Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de boontjes beetgaar , giet ze af.
Verhit wat olijfolie in een ruime antikleefpan en bak hierin de sjalot, look, paprika en champignons gedurende een 3 minuten, op medium hoog vuur.
Snij de chipolata worst in kleine stukjes (of duw het vlees uit het omhulsel zodat je kleine balletjes hebt), doe bij de groenten en bak ze een 4 minuten mee. Kruid met peper.
Doe er de rigatoni bij en roer om.
Doe water, groentenbouillon, passata en boursin cuisine erbij en roer goed. Duw de rigatoni wat onder, zet het vuur zacht, deksel op de pan en laat het 10 minuten sudderen. Roer af en toe.
Voeg er de boontjes aan toe en meng er de kruiden onder, laat nog 5 minuten verder pruttelen onder deksel.
Proef of de rigatoni gaar is en kruid eventueel bij .
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…