Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kruid de kippenblokjes met peper en bak ze in een ruime pan met wat olijfolie , op een medium vuur.
Doe de couscouskruiden, look en uien erbij en bak ze even mee. Blus met wat water (1 dl).
Voeg er de wortels aan toe , zet het deksel op de pan en stoof een 5 a 10 minuten op een zacht vuurtje.
Doe een eetlepel olijfolie bij de couscouskorrels en giet er 250 ml kokend water bij. Roer even , dek goed af en laat 10 minuten staan.
Voeg ondertussen de overige groenten bij de kip en wortels, alsook de rozijnen. Doe er nog 1 dl water bij en roer even om. Laat dit opnieuw een 10 minuutjes sudderen. Roer af en toe eens om.
Doe er de harissa bij , schep goed om .
Ondertussen zou de couscous al het vocht moeten opgenomen hebben en beetgaar moeten zijn. Maak de korrels los met een vork .
Verdeel over de borden en serveer er de kip en groenten bij.
Ingrediënten:Voor 4 à 6 personen 1 kg witte asperges 1 preiwit, in ringen 1 witte…
Ingrediënten:Voor 12 donuts 180 gr bloem 105 gr kristalsuiker 1 ei large, op kamertemperatuur 4…
Ingrediënten:Voor 1 taart van 23cm 1 vel bladerdeeg, kant en klaar Snufje zeezout 100 gr…
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…