Ingrediënten:
voor een 20 tal koekjes:
Bereiding:
Meng de zachte boter met de suiker en zout en voeg er het eigeel aan toe. Meng tot een samenhangende massa.
Voeg er het amandelmeel, maïzena en de bloem aan toe en meng opnieuw.
Als laatste doe je er de fijngehakte veenbesjes bij en rol het deeg vervolgens tot een worst .
Verpak in folie en leg dit een 30 a 45 minuten in de vriezer of leg het een nacht in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 175 °C, onder en boven warmte.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Snij schijfjes van het deeg met een dikte van 0.5 cm en leg op de bakplaat.
Bak de koekjes in de oven gedurende ca. 22 min of tot ze lichtjes beginnen te bruinen.
Laat de koekjes een 5 minuten koelen op de bakplaat alvorens ze volledig te laten afkoelen op een rooster.
Smelt wat witte chocolade in de microgolfoven en rol de randjes van de koekjes in de chocolade.
Laat uitharden op een plaat.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…