Ingrediënten:
voor 2 personen
Bereiding:
Doe wat olijfolie in een ruime pan (eventueel eentje die ook in de oven kan).
Bak het gehakt aan op een medium hoog vuur, voeg de pumpkin spice kruidenmix en oregano eraan toe, alsook de look en sjalot. Bak dit een paar minuutjes mee. Zet het vuur ietsje lager en doe er de pompoenblokjes en paprika bij, roer om .
Na een paar minuten voeg je de , oxo, V8 , heinz traditional saus en pompoenpuree toe, en 100 ml water. Roer goed om , zet het vuur laag en laat dit 15 minuten sudderen onder deksel.
Verwarm ondertussen de oven voor op 175°C, hetelucht.
Meng de alpro cuisine met de philadelphia tot een gladde saus.
Breek de lasagnevellen in stukken ( ca. 4 cm)
Roer de saus even door en indien ze te droog is, voeg je nog een scheut water toe. Kruid met wat peper bij.
Steek de lasagnevellen rechtop in de saus en laat dit een 3 minuten zo verder sudderen. Roer nu goed om zodat elk stukje bedekt wordt met saus. Zet het vuur uit. Indien je een ovenbestendige pan hebt gebruikt, strijk je het geheel nu wat glad. Zo niet, giet alles over in een ovenschaal.
Strijk het room-philadelphia mengsel mooi gelijkmatig uit over de schotel en overstrooi met de cheddar en emmental. Strooi er ook nog een beetje oregano over.
Zet nu 25 minuten in de oven, voel of de lasagnestukjes gaar zijn, zoniet zet je de schotel nog 5 minuutjes langer in de oven.
Laat een kwartiertje rusten alvorens te serveren.
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…