Ingrediënten :
Voor ca 6 pompoenen
Bereiding:
Bekleed een bakplaat met bakpapier, verwarm de oven voor op 200 gr.
Steek rondjes uit het pizzadeeg van 10 cm doorsnede.
Neem een bolletje gehakt (2 cm) , duw er een kaasblokje in en rol het gehakt tot een mooi balletjes.
Bestrijk het pizzarondje met een heel dun laagje pizzasaus. Leg het bolletje gehakt in het midden en vouw het deeg volledig rond het balletje.
Neem een stuk keukentouw van 30 cm en draai het rond het deegballetje zodat je lijntjes krijgt in je pizzadeeg (knopen hoeft niet), zoals een pompoen heeft. Je mag het touw dus lichtjes aanspannen.
Bestrijk nog een beetje van de pizzasaus over de pompoentjes.
Zet ze in de oven voor ca. 20 minuten.
Laat ze een beetje afkoelen en haal voorzichtig het touw eraf. Steek een blaadje basilicum bovenaan in het midden en spray er wat pizza olie over.
Serveer ze meteen.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…