Ingrediënten:
Ca 10 stuks
Bereiding:
Meng de bloem met zout , voeg de eieren toe en de melk. Mix met een staafmixer tot een klontervrij beslag. Indien het beslag toch nog niet vloeiend genoeg is, voeg nog wat extra melk toe.
Zorg dat je pan al goed heet is , Doe een klontje boter in de pan , doe een flinke lepel beslag erin .
Zet het vuur ondertussen medium hoog. Wanneer de bovenzijde begint te drogen en kleine putjes vertoont, de randen lichtjes goudbruin kleuren, draai dan de pannenkoek om. Bak een 2 minuten aan de andere kant.
Ga zo door tot al het beslag op is.
Serveer met hartige of zoete toppings.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…