Voor +/- 20 bolletjes
Ingrediënten:
Bereiding:
Meng de geraspte kokos met de gecondenseerde melk, chocolade en glucose.
Meng goed tot je een vaste massa hebt.
Maak er bolletjes van of een andere vorm naar keuze.
Leg op een schaal met bakpapier en zit in de koelkast voor een 30 minuten.
Smelt de chocolade naar keuze en voeg er wat kokosolie aan toe .
Je kan ook alleen chocolade gebruiken, zonder olie. De olie geeft wat meer glans aan het laagje.
Dip elk bolletje in de chocolade en leg opnieuw op de schaal met bakpapier. Zet in de ijskast om op te stijven.
Decoreer zoals gewenst.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…