Ingrediënten :
Bereiding :
Verwarm oven voor op 180°C boven en onderwarmte.
Klop de eitjes schuimig op met de vanille en kokosbloesemsuiker, voegdaarna straalsgewijs de olie erbij en blijf doorkloppen tot deze mee is opgenomen.
Mix de droge ingrediënten samen in een kom. Voeg het momenteel erbij en schep onder mekaar.
Doe als laatste de courgette erbij (geen paniek als je het water van de courgette ziet, dat mag erbij).
Doe het beslag in de papierenvormpjes en bak de muffins af gedurende +/- 20 minuten.
Denk eraan een muffin is wat droger van structuur dan een cupcake. Eventueel kan je een eetlepel zure room onder het beslag mengen.
Deze zijn geen zoete muffins , heb je ze graag zoeter , doet dan nog 60 gr gewone kristalsuiker bij.
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…