voor 1 bodem :
Ingrediënten :
Bereiding :
Meng alle ingrediënten 5 minuten tot een homogeen deeg. Laat het deeg 10 minuten rusten bij kamertemperatuur. Herkneed 1 à 2 minuten. Druk het deeg plat en leg het tussen 2 vellen bakpapier. Rol het langzaam uit met een deegrol. Vet een pizzaplaat in en leg het deeg in de vorm. Laat opnieuw 10 minuten rusten. Strijk de pizzabodem in met olijfolie en werk naar eigen keuze verder af. Bak de pizza 15 minuten in een voorverwarmde oven op 210°C .
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…