Categories: Glutenvrij

Glutenvrije pizzabodem

voor 1 bodem :

Ingrediënten :

  • 60 ml water
  • 2 el olijfolie
  • 1 snuifje zout
  • 1 el pizzakruiden
  • 1/2 el oregano
  • 100 gr GLUTENVRIJE BLOEM NO-RISK

Bereiding :

Meng alle ingrediënten 5 minuten tot een homogeen deeg. Laat het deeg 10 minuten rusten bij kamertemperatuur. Herkneed 1 à 2 minuten. Druk het deeg plat en leg het tussen 2 vellen bakpapier. Rol het langzaam uit met een deegrol. Vet een pizzaplaat in en leg het deeg in de vorm. Laat opnieuw 10 minuten rusten. Strijk de pizzabodem in met olijfolie en werk naar eigen keuze verder af. Bak de pizza 15 minuten in een voorverwarmde oven op 210°C .

receptenwijzer

Share
Published by
receptenwijzer

Recent Posts

Ciabattabroodje met kip, spinazie en champignons

Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…

16 uren ago

Brownie wafels

Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…

3 dagen ago

Zoetzure groentensoep met kip

Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…

5 dagen ago

Gratin van bloemkool, gehakt en puree

Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…

1 week ago

Volkoren havermout koekjes

Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…

1 week ago

Groentecurry met steak en noedels

Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…

2 weken ago