Categories: Glutenvrij

Glutenvrije pannenkoeken

voor 10 pannenkoeken :

Ingrediënten :

  • 500 ml melk
  • 3 eieren
  • 2 el suiker
  • 1 snuifje zout
  • 250 gr GLUTENVRIJE BLOEM NO-RISK
  • Bereiding :

    Meng alle ingrediënten tot een glad beslag. Verhit wat olie of een klontje boter in een pan. Schep er beslag in en bak de pannenkoek aan beide zijden goudbruin. Serveer met suiker, jam, stroop,…

    receptenwijzer

    Share
    Published by
    receptenwijzer

    Recent Posts

    Brownie wafels

    Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…

    1 dag ago

    Zoetzure groentensoep met kip

    Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…

    3 dagen ago

    Gratin van bloemkool, gehakt en puree

    Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…

    6 dagen ago

    Volkoren havermout koekjes

    Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…

    1 week ago

    Groentecurry met steak en noedels

    Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…

    1 week ago

    Eiwitrijke havermout ontbijtwafeltjes

    Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…

    2 weken ago