Ingrediënten :
Bereiding :
Klop de eieren, de suiker en vanillesuiker gedurende 10’ minuten tot een glad beslag. Spatel de mix en het zout voorzichtig door het beslag. Schep het beslag in een taartvorm en bak gedurende 30 tot 35 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Alternatieve werkwijze:
Meng suiker, No-Risk, zout en vanillesuiker. Voeg toe aan de eieren en klop gedurende 10 minuten tot een glad beslag.
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…
Ingrediënten:Ca. 6 wafeltjes 40 gr havermeel 20 gr eiwitpoeder (smaak naar keuze, met of zonder…