Categories: Desserten

Bavarois met aardbeien

Ingrediënten :

  • 65 gram water
  • 65 gram suiker
  • 200 gram aardbeienpuree
  • 3 blaadjes gelatine
  • 250 gram room
  • Bereiding :

    Water en suiker koken en laten afkoelen.
    De aardbeienpuree mengen met de siroop.
    De gelatine eraan toevoegen en tenslotte de half opgeklopte slagroom (zonder suiker) eraan toevoegen.
    Daarna de glazen vullen en in de koelkast plaatsen.

    receptenwijzer

    Recent Posts

    Pestohamburger met kaaspuree en tomaten-ricottasaus

    Ingrediënten:Voor 2 personen: hamburgers: 300 gr varkens-kalfsgehakt 1 eigeel 1 el paneermeel 2 el verse…

    21 uren ago

    Amandel bananenbrood

    Ingrediënten:voor 1 stuk, ca. 24 cm cakevorm van ca. 24 cm bakpapier bakspray Voor het…

    5 dagen ago

    Naanburger met kippencrunchies

    Ingrediënten:Voor 2 stuks Voor de naanbroodjes: 200 gr zelfrijzende bloem 1/2 tl baksoda 180 gr…

    1 week ago

    Eenpanspasta met balletjes

    Ingrediënten:Voor 2 personen 300 gr varkensgehakt peper en zout 2 el paneermeel 1 eierdooier 1…

    2 weken ago

    Lauwe noedelsalade met kippengehakt

    Ingrediënten:voor 2 personen 150 gr volkoren noedels 100 gr verse spinazie 1 rode paprika, in…

    3 weken ago

    Volkoren wrap met kibbeling

    Ingrediënten:voor 1 wrap 1 volkoren tortilla handvol gemengde sla mix handvol koolsla (rode kool, witte…

    4 weken ago