Ingrediënten :
Bereiding :
Doe de boter in een kom en meng het met de suiker. (Bewaar een klein beetje suiker om het eiwit op te kloppen.)Meng er met de garde een beetje vanillesuiker en 4 eiwitten onder. Voeg de bloem eraan toe en roer alles goed tot één geheel. Voeg vervolgens het maiszetmeel eraan toe. Klop de 4 andere eiwitten samen met het restje suiker stijf. Meng de opgeklopte eiwitten onder het deeg. Meng de appelen onder het deeg. Beboter en besmeer de taartvorm met bloem en giet het deeg in de vorm. Versier de taart met de appelschijfjes Bak in een oven van 180°C gedurende 35 a 40 minuten.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…