voor 6 muffins :
Ingredienten :
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 175°C.
Laat de chocolade en boter au bain marie smelten.
Zeef de bloem in een kom en doe er de eieren,suiker en cacaopoeder bij . Meng goed met een garde tot je een klonterloos beslag hebt. Voeg de gesmolten boter en chocolade eraan toe en roer alles nogmaals goed om. Vet de muffinvorm in en bestuif lichtjes met wat bloem. Verdeel het deeg over de muffinvormen en plaats gedurende 17 minuten in de voorverwarmde oven.
Haal uit en laat 10 minuten rusten voor ze uit hun vorm te halen.
Zet ze daarna op een taartrooster.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…