voor 4 personen :
Ingredienten :
Bereiding :
Smelt een klontje boter in een antikleefpan. Kluts de eieren goed samen met de room . Kruid met peper en zout. Giet de eieren in de pan en voeg dan alle fijngesneden groenten erbovenop. Zet het vuur lager. Voeg de gemalen kaas toe en doe de smeltkaas in stukjes , die je dan over de omelet verdeeld . Laat langzaam garen onder een deksel gedurende een 5 minuten. Dit is afhankelijk van hoe je graag je omelet hebt , nog wat lichtjes lopend bovenop , of volledig gegaard.
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…