voor 35 a 40 soezen :
Ingredienten :
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 220°C. Maak een pudding van de puddingpoeder en doe hierbij de frambozentopping. Doe een deksel op de kom als de pudding klaar is. Breng met een garneerspuit bolletjes soezen op een ingevette bakplaat en zet ze 5 min. in de oven. Laat de soezen afkoelen en vul ze met de pudding. Garneer de soezen met chocoladeglazuur en bestrooi ze met wat poedersuiker.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…