Ingredienten :
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 180°C. klop de eiwitten met wat zout stijf. Smelt de chocolade en de boter in een pan en voeg , van het vuur af , de suiker , eigelen , bloem , maïzena en het gistpoeder toe . Laat nog eventjes wat afkoelen . Schep de eiwitten door het beslag en giet het in een ingevette bakvorm . Bak 25 a 30 minuten.
Variatie :
Snij de taart in 2 delen en bestrijk met abrikozenconfituur , frambozenconfituur of aardbeienconfituur. Garneer de taart met chocoladeglazuur.
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…
Ingrediënten:24 stuks 60 gr zachte roomboter 2 eieren, kamertemperatuur 1/4 tl fijn zeezout 125 gr…
Ingrediënten:Voor 2 personen: 400 gr chateaubriand, een uur voor bereiding uit de koelkast gehaald 150…