Ingrediënten:
Voor 2à3 personen:
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180°C, hetelucht.
Schil de aardappelen en kook ze gaar.
Bak het gehakt rul in wat olie, voeg look en sjalot toe.
Kruid met de vadouvan, peper en zout.
Doe er 2 sneetjes cheddar bij en roer door het gehakt tot het gesmolten is.
Doe het gehakt in een vuurvaste schaal.
Gebruik dezelfde pan en stoof hierin de prei.
Voeg 1 dl melk toe, groentenbouillon, de philadelphia en de soja cuisine.
Roer goed los en laat op een medium vuur indikken.
Dit mag best goed ingedikt zijn.
Kruid met peper en zout.
Doe het overgebleven sneetje cheddar bij en roer tot gesmolten is.
Verdeel over het gehakt in de ovenschaal.
Giet de aardappen af en pureer ze met een ei, scheutje melk en wat roomboter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Verdeel de puree gelijkmatig over de prei in de ovenschaal.
Verdeel wat geraspte kaas erover en zet in de oven voor 25 minuten of tot de kaas goudbruin is.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…