Ingrediënten:
Voor 2 personen
Bereiding:
Kook de tagliatelle volgens aanwijzing op de verpakking.
Kruid de chipolata met peper en zout.
Bak de chipolata worstjes in een scheutje olijfolie op een medium vuur gedurende ca. 5-6 minuten.
Doe wat olijfolie in een ruime pan en fruit de sjalot en look op een medium hoog vuur.
Voeg de wortels toe en stoof 5 minuten onder deksel.
Voeg de courgette en paprika toe en stoof opnieuw een 5 minuutjes onder deksel.
Voeg de spaghettikruiden toe en het tomatenconcentraat, roer goed door en voeg er de tomatenpassata aan toe en het bouillonblokje.
Laat een paar minuutjes pruttelen.
Voeg er de tagliatelle aan toe en meng goed onder elkaar.
Serveer met de chipolata en wat verse peterselie.
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…