Ingrediënten:
Voor 2 personen:
Bereiding:
Kook de broccoli en bloemkool beetgaar en zet opzij.
Kook in hetzelfde water de pasta volgens aanwijzing op de verpakking.
Hou een beetje van het kookvocht bij.
Los de maïzena op in een beetje van de melk.
Warm de overige melk op samen met de roomkaas en de gedroogde sjalot.
Eens deze zachtjes kookt, doe je het maïzenapapje erbij en blijf goed roeren, laat indikken.
Voeg het pastawater toe en de geraspte cheddar.
Blijf goed roeren op een zacht vuurtje.
Kruid met peper, zout en nootmuskaat en lookpoeder.
Voeg de hesp toe, de macaroni, de bloemkool en broccoli en naar smaak de verse kruiden.
Werk af met plukjes dille en wat zwart zeezout.
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…
Ingrediënten:4 personen 800 gr bloemige aardappelen Peper, zout, nootmuskaat 1 ei 20 gr lookboter 500…