Ingrediënten:
Voor 4 glaasjes
Bereiding:
Klop in een ruime kom de philadelphia los met de suiker.
Voeg de smaakstof eraan toe en 2 el nutella, klop verder tot de nutella opgenomen is.
Voeg de room toe en klop tot de massa pieken vormt.
Voeg er de choc rocks aan toe.
Doe 5 a 6 el nutella in een kommetje en zet in de microgolfoven voor ca. 1 minuut. De choco moet wat vloeinder zijn, maar niet te warm.
Neem de glaasjes en verkruimel in elk glaasje 1 wafer roll.
Schep wat cheesecake beslag erover en verdeel mooi.
Verkruimel opnieuw een wafer roll over elk glaasje en doe er wat vloeiende nutella over. Schep opnieuw cheesecakebeslag erover .
Eindig met een wat dikkere laag nutella . Door dat deze wat zachtig is, kan jehem makkelijker uitspreiden met een lepeltje.
Zet in de koelkast voor enkele uren.
Werk af met wat bresiliene nootjes , chocolade en koekjes.
Ingrediënten:Voor 1 cheesecake van ca. 16 cm øMaak de taart een dag op voorhand 200…
Ingrediënten:Voor 2à3 personen 3 wraps (naar keuze, classic, volkoren, veggie) 300 gr gemengd gehakt 100…
Ingrediënten:Voor 2 personen 500 gr bloemige aardappelen, geschild 200 gr zoete aardappel, geschild 1 teentje…
Ingrediënten:voor 2 personen 300 gr ciabattabrood 400 gr kippengehakt 80 gr geraspte gruyére 1 tl…
Ingrediënten:Voor ca. 12 wafels 120 gr zachte roomboter 50 gr cacaopoeder, gezeefd 4 eieren, kamertemperatuur…
Ingrediënten:Voor ca. 8 personen 300 gr kippenborst, in fijne plakjes 1 ui, in halve maantjes…